آخرین اخبار : 

طرح بسته بندی میوه-فرصت سرمایه گذاری شماره ۱۷


محصولات مورد بررسی در این طرح”میوه جات بسته بندی شده می باشند"میوه ها به همراه سبزی ها از مهم ترین فرآورده های غذایی مورداستفاده بشر بوده و علاوه بر مواد غذایی نیاروبخش مانند هیدرات های کربن، مواد پروتئینی و چربی ها سرشار از انواع ویتامین ها، املاح مغذی و سایر مواد مؤثر هستند و نقش مهمی را در تغذیه و بهداشت بدن انساان به عهده دارند. مقدار هیدرات های کربن موجود در میوه ها به مراتب بیشتر از سبزی ها بوده و بعضی از انواع آن ها مانند موز،انگور و .... منابع بسیار غنی از هیدرات های کربن به شمار می روند و همچنین بعضی از انواع میوه ها سرشار از موادپروتئینی می باشند. از طرفی با توجه به اینکه میوه ها از منابع تامین انرژی برای بدن انسان می باشند؛ نقش مهمی در تغذیه مردم جهان ایفا میکنند. از طرف دیگر با توجه به روند رو به رشد جمعیت در جهان و کاهش زمین های زراعی و کشاورزی،تامین نیازهای غذایی مردم یکی از اساسی ترین مسائل مورد بحث می باشد و در این زمینه توجه به صانایع تبدیلی و بسته بندی فرآورده های غذایی بسیار مشکل گشا می باشد. گسترش این صنایع در درجه نخست موجب کاهش ضایعات می شود و در مرحله بعد به افزایش زمان ماندگاری و بهبود کیفیت فرآورده های کشاورزی و غذایی کمک می کند. با بسته بندی مناسب می توان فرآورده های غذایی را در تمام نقاط به دست مصرف کننده رساند. در حقیقت راه اندازی بسته بندی در بخش کشاورزی کمک شایانی به کاهش ضایعات محصولات کشاورزی می کند. یکی از عوامل مهم در جلوگیری از ضایعات کشاورزی،۹ درصد از / تشویق و ترغیب به سرمایه گذاری در بخش بسته بندی می باشد که بر اساس محاسبات در حدود ۲ الی ۵/۳ درصد کل زیان های وارده به بخش کشاورزی ناشی از آن می باشد. خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح بسته بندی میوه پیش بینی ظرفیت و ترکیب تولید : ۱۰۰۰۰ تن در سال مساحت زمین: ۱۰۰۰۰ متر مربع زیربنای ساختمان تولیدی : ۶۳۵۰ متر مربع تعداد و ترکیب نیروی انسانی طرح بسته بندی میوه: ۳۰ نفر

نویسنده دکتر رضا لطفی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *