آخرین اخبار : 

طرح توجیهی تولید و فرآوری زرشک-فرصت سرمایه گذاری٢٢۶

با توجه به اینکه ایران بزرگترین تولید کننده زرشک در دنیا محسوب می شود طرح حاضر ناظر به تولید انواع فرآورده های غذایی ، دارویی و بهداشتی از زرشک می باشد.
نوع و مشخصات تولید و فرآوری زرشک
محصول تولیدی انواع فرآورده های غذایی مانند سس ، نکتار ، نوشابه ، آبمیوه و مربا و محصولات دارویی مانند ریشه و ساقه و بهداشتی مانند ترکیبات ضد قارچ و انگل از زرشک میباشد.
بررسی بازار تولید و فرآوری زرشک
مصرف کنندگان عمده: صنایع غذایی ،دارویی و رنگسازی
میزان تقاضا : ۵۱۰ تن درسال
روش تولید و تکنولوژی تولید و فرآوری زرشک
روش Evaporation بعنوان روش تولید و تکنول و ژی طرح انتخاب گردیده بدلیل مزایای زیر:
سرمایه گذاری کمتر و کاهش هزینه های بهره برداری
مدیریت ساده تر و قابل انعطاف در پروسه تولید کارخانه
تولید کنستانتره با خلوص بالا و ظرفیت بیشتر
تعمیرات و نگهداری ساده تر و ارزان تر
مساحت زمین: ۴۲۰۰ متر مربع
سطح زیربنا :
تولدی : ۳۰۰۰ متر مربع
خدماتی: ۸۰۰ متر مربع
اداری: ۴۵۰ متر مربع
امکانات زیربنایی مورد نیازطرح توجیهی تولید و فرآوری زرشک
-میزان آب مصرفی: شستشوی میوه ها ( ۶ متر مکعب/روز)
– میزان برق مصرفی: انشعاب ۱٫۸ مگاوات و برق اضطراری ۵۵۰ کیلو وات
تعداد و ترکیب نیروی انسانی طرح تولید و فرآوری زرشک: ۴۰ نفر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *