آخرین اخبار : 

طرح توجیهی فرآوری عسل-فرصت سرمایه گذاری١١٩

معرفی طرح فرآوری عسل
طرح مورد نظر احداث یک واحد فرآوری عسل (بسته بندی) با ظرفیت عملی ۱۹۳٫۵ تن معجون عسلی و ۱۷۰ تن عسل مخلوط با میوه و ۶۳۰ تن عسل بسته بندی در سال می باشد.
نوع و مشخصات فرآوری عسل
عسل طبیعی ترکیبی مملو از انواع قندهای ساده( عمدتا فروکتوز و گلوکز )میباشد و فاقد فیبر است و مهمترین خاصیت این محصول علاوه بر خواص غذایی، خواص دارویی میباشد.
بررسی بازار فرآوری عسل
مصرف کنندگان عمده: داخلی
میزان تقاضا : ۸۹ تن شامل ۵۶ تن عسل طبیعی و ۷٫۱ تن معجون عسلی
پیش بینی ظرفیت و ترکیب تولید هر طرح:
۲۱۵ تن معجون عسلی و ۱۸۸ تن عسل مخلوط با میوه و ۷۰۰ تن عسل بسته بندی در سال
روش تولید و تکنولوژی فرآوری عسل
ابتدا عسل در استراکتور از شانه های عسل خارج و در یک تانک دوجداره نگهداری میشود. پس از کفگیری و تصفیه عسل صاف و یکنواخت بدست میآید. عسل حاصل از مرحله قبل، در میکسر با خشکبار مخلوط میشود. عسل مخلوط با میوه جات نیز به همین ترتیب تولید میشود. در نهایت هریک از محصولات در اوزان مختلف در ظروف PET یا ساشه و … متناسب با نوع مصرف بسته بندی میشوند.
مساحت زمین: ۶۳۰۰ متر مربع
سطح زیربنا : ۱۸۰۰ مترمربع
امکانات زیربنایی مورد نیازطرح توجیهی فرآوری عسل
-میزان آب مصرفی:۴۶۰ مترمکعب در سال
– میزان برق مصرفی: ۲۱۴،۳۴۴ کیلووات ساعت در سال
-تعداد و ترکیب نیروی انسانی طرح فرآوری عسل: ۳۲ نفر

 

نویسنده دکتر رضا لطفی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *