آخرین اخبار : 

طرح توجیهی احداث واحد تولیدی غذای نیمه آماده-فرصت سرمایه گذاری ۱۸۹

فرصت سرمایه گذاری این نوبت به واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده ونیمه آماده نظیرانواع ناگت، برگرها، محصولات ماریناد شده، سالادها، سمبوسه، پیراشکی، شامی، اس پرینگ رول، پیتز ا،فلافل، کتلت ها، کوفته ها و محصولات سوخاری آماده مصرف اختصاص دارد.
بازار طرح
انسان عصر مدرن که در فضای خسته‌ کننده ماشینی ‌ باید شبانه‌روز کار کند تا نیازهای روز افزون خود به‌ خرید دستگاه‌ها و تجملات جدید را برطرف کند، دیگر حوصله تهیه غذاهای سنتی را هم از دست داده و به‌ مصرف نوع جدیدی از غذاها، معروف به غذاهای آماده یا سریع (Fast Food) روی آورده است. امروزه غذاهای‌آماده، جزء جدایی ‌ناپذیر شهر نشینی شده است. دسترسی آسان، ‌پخش گسترده و قیمت‌های پایین، نقش مهمی‌در گسترش مصرف این‌گونه غذاها ایفا می‌کند. تنوع زیاد این غذاها، به کار بردن ادویه‌های مختلف و خوش ‌بودر آن‌ها و نیز زیبا وجذاب بودن ظاهر این نوع غذاها، سبب می‌شود مصرف آن‌ها بیشتر شود. عمده دلایلی که منجر به افزایش تقاضا شده است عبارتند از:
•استفاده از چربی فراوان
•استفاده از ادویه‌جات خوش‌طعم‌کننده
•کمتر بودن زمان آماده شدن غذا نسبت به انواع سنتی
•قیمت مناسب‌تر
•طعم‌متفاوت و گاه لذیذتر نسبت به انواع اغذیه.
مشتریان اصلی محصولات طرح
دانش آموزان مدارس به دلیل طولانی شدن ساعت حضور بچه‌ها…….

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *