آخرین اخبار : 

طرح توجیهی احداث واحد تولید ژله-فرصت سرمایه گذاری۱۸۷

طرح ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژنها و مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافت های هم بند دامها ، پوست خوک ، گوشت ماهیان غیر خوراکی ، پوست ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه می باشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام بطور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گرانقیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات پوست و گوشت و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی تهیه می نمایند که اغلب بصورت پودرو گرانول تولید می گردد…….

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید ژلاتین:

اکثر واحدهایی که تاکنون در کشور ژلاتین تولید نموده اند به روشهای سنتی این کار را انجام میدهند به همین دلیل توانایی این واحدها جهت شرکت در بازارهای جهانی بسیار کم می باشد چه از نظر کیفیت ، چه از نظر میزان تولید . و تنها واحدی که در سال ۸۵ اقدام به راه اندازی یک واحد صنعتی در مورد ژلاتین نموده شرکت ژلاتین آریا است که از نظر تکنولوژی از تکنولوژی های روز دنیا استفاده کرده است. در صورتی که چند واحد دیگر با این شرایط وارد بازار شوند امکان حضور فعال ایران در بازارهای جهانی وجود خواهد داشت همچنین از میزان واردات این محصول نیز کاسته خواهد شد و مشکل سنتی بودن تولید ژلاتین در ایران برطرف خواهد شد .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *