آخرین اخبار : 

طرح توجیهی بسته بندی خشکبار-فرصت سرمایه گذاری ۲۲۴

طرح مورد نظر احداث یک واحد بسته بندی خشکبار با ظرفیت اسمی ۱۱۰۰ تن درسال میباشد.
نوع و مشخصات بسته بندی خشکبار
معمولا” خشکبار درگذشته در کشور ما به صورت فله ای عرضه شده است اما بویژه دریکی دو دهه اخیر ،بسته بندی این گونه محصولات رواج بیشتری یافته و حتی توانسته است تا حد زیادی به سایر کشورهای جهان نیزصادر شود.بنابراین ،بطور کلی در حال حاضر نیز این فراورده ها در دو شکل بسته بندی شده و فله ای در دسترسمی باشند که عبارتند از: انواع بادام ، انواع گردو، انواع پسته، فندق، برگه میوه جات ( نظیر گلابی، زردآلو و …)، توت خشک، خرما خشک، کشمش خواص برگه میوه ها تقریبا” همانند میوه های تازه است با این تفاوت که روشهای خشک کردن می توانند تا حدی برخی از مواد مغذی حساس به حرارت را تقلیل داده و از ارزش آنها بکاهند همانند ویتامین C.خشک کردن تاثیری بر مواد معدنی و املاح یا کربوهیدراتهای ان نداشته و بر این اساس محصولات خشک شده میوه ها سرشار از انواع املاح معدنی و ویتامینها بوده که می تواند در فصول مختلف مورد استفاده میباشند. بادام و گردو نیز منابع اصلی انواع اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین E هستند. بسته بندی ای فراورده ها در اشکال و اوزان مختلف قابل عرضه می باشد ، ماشین آلات نیز طوری انتخاب شده اند تا بتوانند انواع بسته بنده ای مختلف را تولید نموده و به این ترتیب گستره مصرف کنندگان وسیع تر گردد .بسته بندیها از ۵ کیلو گرم جهت مصارف تقریبا” تجاری و صادرات تا ۲۰۰ گرمی قابل انجام می باشد.
بررسی بازار بسته بندی خشکبار
مصرف کنندگان عمده: صنایع غذایی و تنقلات
میزان تقاضا : ۵۰ هزارتن درسال
پیش بینی ظرفیت و ترکیب تولید هر طرح: ۱۱۰۰ تن درسال
روش تولید و تکنولوژی بسته بندی خشکبار
فرآیند تولید محصول شامل برداشت، هسته گیری و لپه کردن، خشک کردن، جمع آوری محصول و بسته بندی محصول میباشد.
مساحت زمین: ۶۰۰۰ متر مربع
سطح زیربنا : ۲۰۰۰ مترمربع
امکانات زیربنایی مورد نیازطرح توجیهی بسته بندی خشکبار
-میزان آب مصرفی:۲۰۰۰۰ مترمکعب در سال
– میزان برق مصرفی: ۳۶۰ کیلووات ساعت در سال
– میزان گاز مصرفی: ۱۵۰۰۰ مترمکعب
تعداد و ترکیب نیروی انسانی طرح بسته بندی خشکبار: ۲۵ نفر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *