آخرین اخبار : 

طرح توجیهی تولید اسانس مرکبات -فرصت سرمایه گذاری ۱۶۳

معرفی طرح تولید اسانس از مرکبات
استعمال اسانس ها به دوران باستان باز می گردد، بطوریکه مصریان استان ۴۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح از روغنهای معطری که از گیاهان بدست می آوردند برای انجام مناسک مذهبی، آئین ها و نیز مداوای بیماران استفاده می کردند.
نوشته هایی بدست آمده است که نشان می دهد مصریان ۴۰ قرن قبل از میلاد می دانستند که چگونه اسانس ها را از گیاهان بدست آورند. در واقع مصریان از اسانس ها برای مومیایی کردن فراعنه استفاده می کردند .مومیاگران بعد از خارج نمودن احشاء، شکم جسد را از اسانس های سیر، دارچین و اسانسهای معطر دیگر پر می کردند . به طور کلی اسانس ها ترکیبات بی رنگی هستند، بخصوص اگر تازه تهیه شده باشند. با گذشت زمان به علت اکسید شدن رنگ آنها تیره می گردد. آنها در الکل کاملا حل می شوند، در صورتی که با آب غیر قابل اختلاط هستند. اما به اندازه کافی در آب حل شده و بوی خود را به آن انتقال می دهنددر طرح حاضر هدف تولید کنسانتره اسانس از مرکبات می باشد . لازم به ذکر است که این اسانس هاخوراکی بوده و در صنایع غذائی و داروئی استفاده می گردد .
اهمیت استراتژیکی طرح تولید اسانس از مرکبات
محصولات مورد مطالعه طرح حاضر ، هر چند بعنوان ماده او ل ی ه در تولی د بس یاری از محصولات غذائی و بهداشت ی و داروئی دارای کاربرد است ، ولی از نگاه کلان م ی توان گفت که این محصولات اهمیت استراتژیک خاصی در داخل کشور و بازارهای جهانی ندارند و تنها از نگاه یک ماده او لیه مصرفی صنعت می توان این محصولات را مورد مطالعه و بررسی قرار داد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *