آخرین اخبار : 

طرح تولید مقوای چند لایه جهت محصولات لبنی و نوشیدنی -طرح سرمایه گذاری ۶٢

image

? تاریخ نشان داده است در ابتدای تمدن بشری نیازی به بسته بندی مواد غذایی نبوده، بلکه مردم برای بدست آوردن غذا از محلی به محل دیگر می رفتند. تا زمانی که پناهگاه دائمی برای خود پیدا کردند. در چنین شرایطی ناچار بودند غذا را از محل های مختلف جمع آوری کنند و به محل سکونت خود بیاورند. این نیاز باعث شد که اولین انواع بسته بندی نظیر کدوهای خشک شده، صدف ها، برگ ها ، پوست حیوانات و دیگر مواد طبیعی مورد استفاده قرار بگیرند. برای انتقال آب، شیر ، ماست، روغن یا دوغ از پوست حیوانات استفاده می شد. از شاخ حیوانات برای حمل و نقل و ذخیره غذا و محصولات کشاورزی استفاده کردند )هنوز در مناطق استوایی از بامبو برای ذخیره سازی مواد غذایی استفاده می شود.( به طور کلی ظهور انقلاب صنعتی به راستی تحول اساسی در نظام تولید کالایی ایجاد کرد. انقلاب صنعتی، جهان را با فوران کالاهای گوناگون صنعتی روبرو کرد. تنوع کالاها و رقابت فشرده میان تولید کنندگان و بازرگانان را نیز علاوه بر علوم دیگر وارد مجموعه سیستم بسته بندی کرد. با پیشرفت بیشتر ، علوم دیگری نظیر روانشناسی فردی، اجتماعی و ارگونومی به این مجموعه اضافه شد. توسعه بسته بندی سبب مستقل شدن این صنعت از مجموعه صنایع دیگر شد و رقابت و نیاز سبب گردید که صنایع بسته بندی سهم قابل توجهی از بودجه های شرکت های تولیدی را به خود اختصاص دهد. امروزه صنایع بسته بندی تبدیل به یک تکنولوژی قدرتمند شده است و شرکت آناپک در این راستا جهت حمایت و به استقلال رساندن صنایع لبنی و آشامیدنی قدمهای مثبتی برداشته و رولهای بسته بندی اسپتیک را با بهترین کیفیت تولید می نماید که با ماشین پرکن تتراپک کاملاً سازگار میباشد خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح تولید مقوای چند لایه جهت محصولات لبنی و نوشیدنی ظرفیت:۲ میلیارد پاکت در سال سطح سرمایه گذاری ثابت طرح:۴۵ میلیارد تومان ارزش ماشین آلات طرح:۳۰ میلیارد تومان  

نویسنده دکتر رضا لطفی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *