آخرین اخبار : 

طرح تولید آنتی اکسیدان ها و پکتین ها-فرصت سرمایه گذاری شماره ۱۶۹

طرح تولید آنتی اکسیدان ها و پکتین ها-فرصت سرمایه گذاری شماره 169

معرفی طرح تولید آنتی اکسیدان ها و پکتین ها
پکتین یک ترکیب مهم از دیواره سلولی همه گیاهان زمین می باشد و در رژیم غذایی معمولی هر روز حدود ۵-۴ گرم مصرف می شود. پکتین یک پلی ساکارید پیچیده با وزن مولکولی بالاست که عمدتا از پلی گالاکتورونیک اسید با متیل استرهای موضعی و نمک های سدیم، آمونیوم و پتاسیم آن تشکیل شده است. پکتین به طور سنتی به عنوان عامل ژله کننده برای مربا و ژله استفاده می شود. مصرف سالانه پکتین در سرتاسر دنیا حدود ۴۵ هزار تن تخمین زده می شود در حالی که تولید آن ۲۵-۲۰ هزار تن در سال می باشد. با توجه به نیاز روزافزون به پکتین با ویژگی های عملکردی متفاوت جهت استفاده در مواد غذایی مختلف و مفید بودن این ترکیب برای سلامتی انسان، تحقیقات در جهت یافتن مواد اولیه حاوی پکتین و تولید پکتین با خصوصیات تکنولوزیکی مطلوب همچنان ادامه دارد.
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
محصول مورد مطالعه، هرچند بعنوان ماده اولیه در تولید بسیاری از مواد غذائی کاربرد دارد ولی باید گفت که این محصول اهمیت استراتزیک خاصی در بازارهای داخلی و جهانی ندارد و فقط از دید مواد اولیه مصرف غذائی می توان آن را مورد بررسی قرار داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *