آخرین اخبار : 

طرح تولید رنگ خوراکی طبیعی -فرصت سرمایه گذاری٣٨


? معرفی طرح تولید رنگ خوراکی طبیعی محصول طرح حاضر تولید رنگ های خوراکی طبیعی می باشد که در این طرح تولید سه رنگ اصلی قرمز از چغندر،سبز از اسفناج و زرد از زردچوبه مدنظر است.رنگ های طبیعی از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی درارای انواع متفاوتی هستند و تعدادی از آنها نسبت به اکسیداسیون ،تغییر ph ،نور و حلالیت به طور ذاتی حساسند.این رنگ ها دارای پایداری کم و مشکلات در مصرف بوده و نسبت به رنگ های سنتتیک گران تر هستند.طی سالهای اخیر روی رنگدانه های طبیعی تحقیقات زیادی صورت گرفته و بهبودهای زیادی در زمینه پایداری و حلالیت آنها به وجود آمده است.افزودنی های مورد استفاده در فرمولاسیون رنگ های طبیعی می توانند دارای اثری مهم و قابل توجه بر پایداری رنگ ها و سهولت استفاده و درجه رنگ باشند. رنگ دانه های موجود در ماده غذایی به ۳ دسته تقسیم می شوند: الف-طبیعی ب-مشابه طبیعی ج-سنتتیک خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح تولید رنگ خوراکی طبیعی پیش بینی ظرفیت و ترکیب تولید : ۱۵۰ تن در سال مساحت زمین: ۸۰۰۰ متر مربع زیربنای ساختمان تولیدی : ۳۶۰۰ متر مربع تعداد و ترکیب نیروی انسانی طرح تولید رنگ خوراکی طبیعی: ۴۶ نفر  

نویسنده دکتر رضا لطفی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *