آخرین اخبار : 

طرح تو جیهی راه اندازی طباخی-فرصت سرمایه گذاری ۱۷۵

بنا بر آمار موجود روزانه حدود ۱۳ هزار دست کله‌پاچه در تهران به فروش می‌رسد که دخلی بالغ بر ۳۴۵ میلیون تومان را برای صاحبان این سرمایه‌گذاری رقم می‌زند، اگر شما هم می‌خواهید سهمی از این ۳۴۵ میلیون تومان داشته باشید به فکر راه‌اندازی یک طباخی شیک و تمیز باشید.
نخستین و مهم‌ترین نکته در راه‌اندازی یک طباخی مکان جغرافیایی آن است زیرا هم تعداد مشتریان منطقه و هم قیمت‌های شما کاملا به مکان جغرافیایی مغازه بستگی دارد به‌گونه‌ای که کمترین قیمت برای یک دست کله‌پاچه کامل در برخی مناطق از ۲۶ هزار تومان شروع شده و در مناطق بالای شهر تا ۱۲۰ هزار تومان هم به فروش می‌رسد، پس با توجه به سرمایه اولیه خود حتما شرایط و محیط را در نظر گرفته و سعی کنید با سرمایه کم در مناطق بالای شهر این کار را شروع نکنید زیرا وقتی افرادی برای یک دست کله‌پاچه ۱۲۰هزار تومان پول می‌دهند بالطبع از سرویس‌دهی شما یا حتی دکور و اندازه مغازه هم انتظاراتی دارند که ممکن است برای شروع سرمایه‌گذاری مبالغ زیادی بشود.
درخصوص متراژ یک مغازه، ۱۲ متر به بالا می‌تواند متراژ مناسبی برای راه‌اندازی باشد اما ۲۴ متر با توجه به اندازه دیگ‌ها، سکو و صندوق و یک روشویی مناسب سایز نرمال جالب توجه‌تر است، اما بقیه شرایط و موارد مورد نیاز که در ادامه می‌آید به‌مراتب راحت‌تر از تهیه فضای مورد نیاز است.
برای سالن طباخی به حداقل چهار دست میز و صندلی و تعدادی ظرف و ظروف مناسب برای سرو این غذای لذیذ نیازمند هستید. در نهایت به دو دیگ بزرگ نیاز دارید که باید روی سکوی مخصوصی که از قبل تعبیه کرده‌اید روی اجاق یا تنور برای پختن و گرم نگه داشتن قرار گیرند که سر جمع در کمترین حالت نزدیک پنج میلیون تومان هزینه می‌شود. درخصوص تامین نیروی انسانی هم اصلی‌ترین فرد طباخی، آشپز آن است که در نهایت با صبر و حوصله شبانه خود، این غذا را تا صبح با ادویه‌جات و روش‌های طبخ متفاوت حاضر می‌کند سپس یک نفر کارگر آشپزخانه برای شست‌وشوی ظروف و یک نفر هم برای سالن و سرو غذا نیاز دارید. در مجموع خودتان که مدیر هستید هم می‌توانید کارهای دخل و صندوق را به عهده بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *