آخرین اخبار : 

طرح فرآوری روده گوسفند (هنگ) -فرصت سرمایه گذاری٧١


 معرفی طرح فرآوری روده گوسفند (هنگ) حدودا" در هفتاد سال قبل مهاجرینی از کشور شوروی که در ساخت روده تخصص داشتند به ایران آمدند و از روده گوسفند و بز جهت صدور آن به خارج از کشور برای روکش سوسیس استفاده نموده و ساخت آنرا به کارگرانی که در ساخت زه مهارت داشتند آموزش دادند. ساخت روده بوسیله دست و با استفاده از چوب خیزران که دارای لعاب مخصوصی است انجام می گرفت و با برداشتن یک پوست داخلی و یک پوست خارجی روده را بحالت روکش آماده جهت پر نمودن گوشت مهیا می کرد. روده تنها کالای صادراتی است که اثر ضد تورمی دارد. بدین معنی که هرچه صادرات و قیمت صادراتی آن بالا رود قیمت گوشت کاهش می یاید. فرآیند تولید و صادرات روده هیچگونه ارزبری ندارد. تمام مراحل به عمل آوردن این کالا با دست و ظرافت خاصی انجام می گیرد. بنابراین نیروی انسانی زیادی مشغول به کار خواهند شد. روده ایران بعد از زغفران و خاویار در دنیا مقام سوم را دارد و از نظر کمی و کیفی مقام اول را دارد. این محصول در داخل کشور مصرف چندانی نداشته و فقط به مقدار بسیار ناچیز و محدود در کارخانجات سوسیس و کالباس به عنوان روکش استفاده می شود. روده به دلیل آن که از جنس گوشت و دارای منافذ بسیار ریز و طبیعی است، سوسیس با همان روکش روده طبخ و مصرف می شود. این محصول تاکنون به دلیل پیشرفت های تکنولوژیک فقط در صنایع غذایی به ویژه برای پوشش سوسیس استفاده می شود، اما برای تولید نخ بخیه ، تولید صنایع دستی ،تولید کاندوم ، تیر و کمان و زه تار نیز قابل استفاده بوده است . اهمیت استراتژیکی طرح فرآوری روده گوسفند محصول مورد بررسی جزء کالاهای پر مصرف در دنیای پزشکی و غذایی می باشد اما استراتژیک نیست. خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح فرآوری روده گوسفند پیش بینی ظرفیت و ترکیب تولید : ۱۸۰۰۰۰ عدد مساحت زمین: ۱۸۰۰ متر مربع زیربنای ساختمان تولیدی : ۳۸۰ متر مربع  

نویسنده دکتر رضا لطفی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *