آخرین اخبار : 

طرح توجیهی احداث واحد تولید چیپس میوه-فرصت سرمایه گذاری١٠٢

به‌طور کلی خشک کردن میوه‌ها، یکی از روش‌های جلوگیری از فساد میکروبی آنها به شمار می‌آید. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت میوه، امکان فساد میکروبی و سرعت واکنش‌های مضر دیگر به میزان زیادی کم می‌شود. خشک‌کردن علاوه بر اینکه اثر نـگـهـدارنـدگی روی محـصـول دارد، وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد در نتیجه از هزینه‌های حمل‌و‌نقل و ذخیره‌سازی می‌کاهد. به دلیل اینکه تولید چیپس میوه در ایران یک کار بکر و تقریبا نوپاست، سودآوری بالا و ریسک پایینی در این عرصه وجود دارد. وی می‌افزاید: این محصول در بسیاری کشورهای دنیا تولید می‌شود اما به جرات می‌توان گفت هیچ میوه خشکی در جهان با کیفیت و طعم و مزه و تنوع میوه ایران وجود ندارد و بسیاری از کشورهای دنیا تشنه این محصول ایرانی هستند. مدیر این مجموعه معتقد است مسئله اساسی در این خصوص این است که تولید این حصول از طرف دولت حمایت شود و از سوی سرمایه‌گذاران جدی گرفته شود.
میزان سرمایه مورد نیاز برای راه‌اندازی یک خط تولید چیپس
با توجه به حجم تولید، همچنین محصولی که قصد داریم تولید کنیم مبلغ سرمایه‌گذاری کاملا متغیر است اما در حالت کلی برای محصولاتی مانند گلابی، هلو، زردالو، آلو و سیب به ماشین‌های کانوایر، بلانچر، دستگاه برش، هسته‌گیر و خشک‌کن نیاز دارید که مجموع ریالی خرید این دستگاه‌ها با توجه به تولید روزانه ۶۰۰ کیلو و حدودا ۲۰۰ تن در سال مبلغی برابر ۱۲۰میلیون تومان هزینه دستگاه‌ها می‌شود. حدود ۱۰۰ میلیون دیگر برای خرید مواد اولیه و برخی ملزومات دیگر کارخانه نیازمندید. این تجهیزات به یک فضای حدودا یک‌هزار متری نیاز است تا به بهره‌برداری برسد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *